dinsdag 6 januari 2015

Een energiek 2015!

Een nieuw jaar heeft iets, een schone lei en nieuwe kansen! Hoe mooi om te wensen dat de energie die jij in je werk investeert duurzaam is. Zowel duurzaam opgewekt J als ingezet om als organisatie een positieve bijdrage te leveren aan mens en milieu wereldwijd.

Klimaat staat in 2015 hoog op de agenda. Meer en meer laten  bedrijven weten hoe klimaatverandering impact heeft op hun keuzes en mogelijkheden. Streven is om in december 2015 op de grote klimaatconferentie in Parijs tot nieuwe afspraken te komen hoe met elkaar de CO2 uitstoot te beperken. Overheden hebben op diverse niveaus de uitdagende taak om samen kaders te bepalen en grote lijnen uit te zetten. Daarbij kunnen zij ook de rol pakken om met burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties bewust de ‘urgentie’ van duurzaamheid hoger op de agenda te zetten en om samen prioriteiten voor de toekomst te bepalen. Ieder vanuit zijn of haar eigen verantwoordelijkheid en positie. Weten wie je bent als organisatie, wat je doel is en dat met passie en plezier over kunnen brengen op anderen, maakt dat mensen graag met je willen meedenken, samenwerken en hun doelen aan die van jouw organisatie verbinden.


Doe het niet alleen, doe het samen. Wees helder over het ‘waarom’ van de duurzame ambities van jouw organisatie en jouw rol daarin. En bepaal samen de prioriteiten voor de komende jaren en wat dat concreet betekent voor 2015! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten